Perissa Bay Hotel

Το Perissa Bay βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη μαγευτική θάλασσα του κόλπου της Περίσσας στη Σαντορίνη. Θα μας βρείτε σε ένα ήσυχο περιβάλλον δίπλα σ' αυτή τη μοναδική παραλία με μαύρη άμμο που εκτείνεται σε μήκος 7 χιλιομέτρων. Επίσης, το κέντρο της Περίσσας δεν απέχει πολύ από το κατάλυμά μας.
Δείτε το στον χάρτη

Η κατασκευή του Perissa Bay ακολουθεί τα πλαίσια της τοπικής αρχιτεκτονικής και συνδυάζει το σύγχρονο εξοπλισμό που εξασφαλίζει τους καλύτερους όρους διαμονής για τους επισκέπτες που θα το προτιμήσουν. Σε μας θα βρείτε έναν προσεγμένο και ευχάριστο χώρο διαμονής σε τέτοιες τιμές που είναι σχεδόν αδύνατο να το πιστέψετε!

Το Perissa Bay βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στην παραλία και σας προσφέρει κλιματισμό, μπαρ-σνακ μπαρ στη θάλασσα και ένα πλήθος άλλων παροχών και υπηρεσιών σε πολύ καλές τιμές! Ο μαγευτικός κόλπος της Περίσσας και το Perissa Bay σας προκαλούν να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης σε μια φιλική ατμόσφαιρα και να απολαύσετε τόσο τα υπέροχα νερά της παραλίας, όσο και την πισίνα ή το τζακούζι και να δροσιστείτε πίνοντας ένα ποτό δίπλα στα κύματα ή στο μπαρ της πισίνας που βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την παραλία. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις τουριστικές μας υπηρεσίες! Είμαστε πρόθυμοι να οργανώσουμε για σας εκδρομές με σκάφος στα ηφαιστειογενή νησιά και στις ιαματικές πηγές, να σας νοικιάσουμε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες και να σας καλέσουμε ταξί. Στον χώρο υποδοχής μπορείτε ελεύθερα να κάνετε χρήση του φαξ και να ελέγξτε τα email σας.



Είσαι χρήστης iPhone, Android ή Windows Mobile? Κατέβασε δωρεάν τον spot4U στην συσκευή σου και βρες τα πάντα στην Σαντορίνη. Γρήγορα εύκολα και δωρεάν! Κλικ εδώ


Συνδυάζοντας την υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική με την Κυκλαδίτικη παραδοσιακή φιλοξενία και χρησιμοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία και το προσωπικό ενδιαφέρον των ανθρώπων που το στελεχώνουν, σας προσφέρουμε μία ευχάριστη διαμονή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας για να γνωρίσετε όλες τις λεπτομέρειες της διαμονής σας στο Perissa Bay αλλά και για να μάθετε λεπτομέρειες για το νησί της Σαντορίνης και την Περίσσα. Επισκεφθείτε τα δωμάτιά μας και απολαύστε τους χώρους του Perissa Bay μέσα από μία Πανοραμική Περιήγηση 360 μοιρών έχοντας την αίσθηση ότι βρίσκεστε εδώ.

Η πισίνα του Perissa Bay ξεχωριστής ομορφιάς με Θέα το γαλάζιο του Αιγαίου θα σας δώσει μία μαγευτική αίσθηση απόλαυσης και βέβαια μπορείτε να παραγγείλετε το ποτό της αρεσκείας σας ή τον καφέ σας στο OSTRAKO Bistro Cafe Beach Bar. Επίσης, το κατάλυμα μας διαθέτει στους επισκέπτες του ομπρέλες και ξαπλώστρες για την παραλία μας.

Αναζητείστε κοντινές τοποθεσίες για τις καθημερινές σας αποδράσεις, βρείτε πληροφορίες για τη Σαντορίνη και το πώς θα μεταβείτε στο νησί και στο κατάλυμα μας. Τα δωμάτια του Perissa Bay προσφέρουν διακριτική θαλπωρή με άνεση και αισθητική. Ο πολυτελής εξοπλισμός καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη και το προσεγμένο service αποτελούν εγγύηση για μια ευχάριστη διαμονή.

Το νησί της Σαντορίνης προσφέρει στον επισκέπτη πολλές τοποθεσίες για να αποδράσει από το στρες και την καθημερινότητα της πόλης. Η παραλία στην Περίσσα είναι η καλύτερη παραλία με μαύρη άμμο στο νησί μας όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας συνδυάζοντας το με θαλάσσια σπορ καθώς και να ενταχθείτε σε καταδυτικές εφορμήσεις με την σχολή κατάδυσης που βρίσκεται στην περιοχή μας.

Πώς θα μας βρείτε: χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς: Πρέπει να πάρετε το λεωφορείο για την παραλία της Περίσσας. Θα κατεβείτε στην στάση Άγιος Αντώνιος και από εκεί θα κατευθυνθείτε δεξιά προς την παραλία όπου μόλις φτάσετε στην παραλία θα στρίψτε δεξιά και μετά από σαράντα μέτρα περίπου θα μας βρείτε.

Σας περιμένουμε αυτό το καλοκαίρι και σας υποσχόμαστε αξέχαστες διακοπές!!!