Thera Mare Boutique Hotel & Spa


Το Thera Mare είναι ένα boutique ξενοδοχείο που απέχει μόλις 12 χλμ. από τα Φηρά και 400μ. από την παραλία. Προσφέρει απεριόριστη θέα στο Αιγαίο. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται εξωτερική πισίνα και σάουνα.


Όλα τα δωμάτια του Thera Mare Hotel είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν μπαλκόνι και δορυφορική τηλεόραση. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν υπηρεσίες μασάζ στο δωμάτιό τους.

Το προσωπικό του Thera Mare αναλαμβάνει την οργάνωση ενοικίασης αυτοκινήτου ή μοτοποδηλάτου για τους επισκέπτες. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα ξεναγήσεων στη διάσημη Οία ή σε τοπικά οινοποιεία, καθώς και οργάνωση δραστηριοτήτων όπως καταδύσεις και καταδύσεις με 
αναπνευστήρα.

Η μέρα ξεκινάει με πρωινό σε μπουφέ. Το Thera Mare Restaurant σερβίρει ελληνικά και μεσογειακά πιάτα τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με τοπικά κρασιά Σαντορίνης. Εναλλακτικά μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στο μπαρ της πισίνας.

Το λιμάνι της Σαντορίνης απέχει 10 χλμ. και το αεροδρόμιο 15 χλμ. από το Thera Mare. Με το ιπτάμενο δελφίνι μπορείτε να φτάσετε σε 4 ώρες στο λιμάνι του Πειραιά ενώ η πτήση για το αεροδρόμιο της Αθήνας διαρκεί 40 λεπτά. Το Thera Mare Hotel διαθέτει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι.








Είσαι χρήστης iPhone, Android ή Windows Mobile? Κατέβασε δωρεάν το spot4U στην συσκευή σου και βρες τα πάντα στην Σαντορίνη. Γρήγορα εύκολα και δωρεάν! Κλικ εδώ