Eco First Class Hotel Of the Week

To Thera Mare Boutique Hotel & Spa, βρίσκεται στον Περίβολο της Σαντορίνης. Αποτελεί ένα "πάντρεμα" της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του νησιού σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες.


Το προσωπικό του Thera Mare Boutique Hotel & Spa φιλόξενο και πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει, σας προσφέρει ένα σύνολο από υπηρεσίες τόσο εντός του ξενοδοχείου (SPA, μασάζ, υπηρεσίες ομορφιάς και χαλάρωσης), όσο και εκτός του ξενοδοχείου υπηρεσίες όπως Transfers, Wine Tours για να γνωρίσετε τους αρχαιότερους αμπελώνες του κόσμου και τα ιδιαίτερα κρασιά της Σαντορίνης, καταδύσεις και θαλάσσια σπορ και πολλά άλλα. 



To Thera Mare Boutique Hotel & Spa, έχει επενδύσει σε μία αξιοθαύμαστη οικολογική πολιτική η οποία αναφέρεται πιο κάτω:




" Στο Thera Mare Boutique Hotel & Spa, κάνουμε το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε η λειτουργία του ξενοδοχείου να είναι φιλική προς το περιβάλλον και επιπλέον ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να μας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. 



Το νερό στον νησί της Σαντορίνης είναι περιορισμένο. Για την πισίνα χρησιμοποιείται νερό, το οποίο προέρχεται από γεώτρηση, ειδικά επεξεργασμένο απο ειδικά οικολογικά φίλτρα. Ο συγχρονος βιολογικός καθαρισμός, εξοικονομεί τεράστιες ποσότητες νερού το οποίο προορίζεται για το πότισμα των φυτών του ξενοδοχείου. Τα φωτιστικά και τα κλιματιστικά του ξενοδοχείου είναι χαμηλής κατανάλωσης έτσι ώστε να συμβάλουμε κι εμείς στην μείωση ρύπων. Διακόπτης ασφαλείας απενεργοποιεί τα φώτα και τον κλιματισμό λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση σας από το δωμάτιο και σε συνδυασμό με τα ενεργειακά κουφώματα αποφεύγουμε την άσκοπη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Τα σεντόνια και οι πετσέτες είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους από οργανικό βιοδιασπώμενο βαμβάκι. Στην Ελλάδα ο ήλιος λάμπει το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου κι όπως είναι λογικό, η ηλιακή ενέργεια είναι η κύρια πηγή θέρμανσης του νερού. Τέλος όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά καταλήγουν στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης. 


Μικρές και δραστικές καθημερινές κινήσεις για να διατηρήσουμε το οικοσύστημα μας ανέπαφο.