Sea and Sun Events



Η εταιρεία Sea & Sun δραστηριοποιείται στον τομέα της διοργάνωσης events στη Σαντορίνη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η πολύχρονη εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια της εταιρείας Sea & Sun, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία των event σας, δημιουργώντας εμπειρίες και αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες σε εσάς και στους καλεσμένους σας.

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας ξεκίνησε με έμφαση στη διοργάνωση γάμων. Η ενασχόληση με το συγκεκριμένο είδος εκδηλώσεων μας πρόσφερε μεγάλη εμπειρία και μας βοήθησε στο να διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας και να ασχοληθούμε με τη διοργάνωση όλων των τύπων εκδηλώσεων και events.

Το προσωπικό της Sea & Sun απαρτίζεται από μία ομάδα δυναμικών, δημιουργικών και έμπειρων ανθρώπων, οι οποίοι με τον επαγγελματισμό και τον ενθουσιασμό τους σχεδιάζουν, οργανώνουν και πραγματοποιούν το event σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι άνθρωποί μας έχουν μάθει να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους και την παραμικρή λεπτομέρεια, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε κάθε στιγμή του event σας, χωρίς περιττό άγχος και ανησυχίες.

Η μεγάλη μας αγάπη για τη φύση, την ιστορία μας, τα εγχώρια προϊόντα μας, και τη Σαντορίνη, μας έχει εμπνεύσει για να προδιαγράψουμε και να αναπτύξουμε για πρώτη φορά στο νησί μορφές εναλλακτικού τουρισμού. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν περιπέτεια, άθληση, ξενάγηση, εκμάθηση, χειροτεχνικές εργασίες, γευσιγνωσία και πολλά άλλα που αυτά αναφέρονται αναλυτικά στην ενότητα Events της ιστοσελίδας μας.

Προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και παρέχοντας το βέλτιστο επίπεδο οργάνωσης, ο στόχος της εταιρείας Sea & Sun είναι να καλύπτει οποιαδήποτε ιδιωτική ή επαγγελματική ανάγκη διοργάνωσης event ή εκδήλωσης.

Η εταιρεία Sea & Sun, αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

-   Πραγματοποίηση πρωταρχικής διερεύνησης και εξέτασης των απαιτήσεων του event.

-   Προδιαγραφή και σχεδιασμός του event.

-   Παροχή λίστας προτεινόμενων συνεργατών και επαγγελματιών (ενδεικτικά: μουσικοί, make up & hair stylists, φωτογράφοι, διαμονή κ.λπ.).

-   Εξεύρεση της καλύτερης τοποθεσίας διεξαγωγής του event.

-   Επιμέλεια φαγητού, διακόσμησης και ψυχαγωγίας.

-   Οργάνωση μεταφορών προς και από το χώρο διεξαγωγής του event.

-   Αποστολή προσκλήσεων σε ολόκληρη τη λίστα καλεσμένων.

-   Συντονισμός και έλεγχος του προσωπικού.

-   Εποπτεία στο χώρο κατά τη διεξαγωγή του event.

-   Αξιολόγηση του event.  


seaandsunevents.gr